Nuffnang Ads

Oktober 21, 2011

DSLR Camera

Assalamualaikum n selamat petang all of u,
Hahaha... msty korang trtnyeII knape tajuk entry Tikah ary nie DSLR Camera ryte ??
TapeII meyh sini Tikah jawab 'segala persoalan yang berada d minda' anda eh,
Actlly mcm nie cite die last week pnye last week Tikah tak tw nape ade one day tu Tikah rase sngtt bosan smpai tak tw nk bwt ape,
Den Tikah pn naek la ke bilik Tikah n t'jumpe sebijik camera CANON IXUS 130 colour itam dalam Tikah pnye beg,
Ape lg dh ade camera kat tangan Tikah mmg pntang klau camera dh ade kat tngn mmg tade laen lah Tikah bwt mcm2 gmbr yg Tikah snap,
Start frm tht day Tikah rase tht is my new hobbies n Tikah rase enjoy n seronok ble setiap kali picture yg Tikah snap tu sngtt chantek,
Actlly dh lame Tikah sedar akan minat Tikah dlm bidang photography nie,
Tp d sebabkn bidang nie prlukan kos p'belanjaan yg tinggi Tikah diamkn aje,
Tikah rase geram + jeles ble nmpk orng2 laen bwk DSLR Camera diorang sbb Tikah pn nk jugak satu (ade sesape yg nk bagi ke ?? Msty la tade sape yg nk bg free an ??),
Klau Tikah ade DSLR Camera sndiri den pndai dlm bidang nie bole bwt duet gak an ?,
Mmg jadi impian Tikah lah jd photographer nie n harap sngtt t'capai 1 ary nnti,
Bwt mase nie Tikah focus pada nk abeskn Tikah pnye STPM taon depan pastu Insya-Allah ade mase dalam 8 bulan b4 degree(Insya-Allah dpt smbung) Tikah nk keje pastu kumpul2 duet den bole la Tikah beli DSLR Camera idaman kalbu Tikah tu,
Biarla Tikah b'usaha utk m'dptknnye sndiri takkan la semua nk harapkan parents support kn ?? (aQ bukan la orang kaye yg bole minx ape aje dr parents diorang),
Tikah msty dapatkan jugak DSLR Camera nie pada suatu ary =)






Tiada ulasan:

LinkWithin

Thanks For Your Time
Assalamualaikum
Hot Myspace Generators Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...