Nuffnang Ads

Mac 24, 2012

Terlepas Menonton 3 Movie

Assalamualaikum n selamat malam smue,
Korang ape khabar ?? Tikah sihat Alhamdulillah,cume semenjak dua menjak nie jek slalu sangat sakit-sakit kepala. Tp lepas telan ubat okela cikit. 
Okela,Tikah sebenarnye bukan la nak cite-cite pasal sakit-sakit ke ape ke pun.Tikah cume nk cakap stakat nie Tikah dah terlepas 3 movie dah tw kt panggung tu. 
First skali cite CINTA KURA-KURA,Second cite SEEFOOD n Last but not least 7 PETALA CINTA.
Omaiii,sebelum movie2 tu smue kluar bukan maen xcited lagi nk g nonton tp bile smpai tyme da tayang kt panggung x pegi pun.Bile nk pegi ade jek halangan n masalah.Huh,sakit pulak aty kte nie.
Mase tyme CINTA KURA-KURA tu x jadi pegi sbb keadaan purse yg tidak mengizinkn n kebetulan pulak mase tu 1st Test n MUET exam da dekat sangat2.
Second tyme pulak tyme SEEFOOD,mase tu exam da abes n duit pn da penuh dalam purse tp ntah dugaan demi dugaan menimpa duit dalam purse pulak bole ilang an ?? Uishh,tyme tu serius menyirap gilerr arghh kalau cikit x pe lgy,tp masalhnye banyak la jugak sbb ade dalam lebey kurang RM65 hinggit. Agak2 la an sape la yang "tolong simpankan" duit Tikah tu ek ?? Tikah bukan ape,cume nk ckp jek kat orang tu mcm nie "Terima Kasih banyak-banyak sebab tolong simpan duit saye".
Huh,okela de last one adela movie 7 PETALA CINTA,mmg movie nie kira baru la jugak an. Awal minggu ary tu da planning baek punye ngn sorang member nie an janji nk g tgk sesame mase ary Jumaat semalam. Tp last minit mase ary Khamis tu  tutor Tikah utk Kolokium suruh kitorang stay back on Friday semalam sbb kne siapkan power point utk presentation next week.
Omaiii,ape seyyy setiap kali nak pegi tengok ade jek halangan yang mendatang.
Takpe2,Tikah sabar jek mnghadapi setiap dugaan itu sesunguhnya setiap yg berlaku tu pasti ade hikmah n kebaikannye jugak ^_^
Okela,rasenye tu jek luahan Tikah utk malam nie,sbb mao tgk one of my favourite korean drama tht is He's Beautiful. Ok,tata titi tutu. Salam .
 


Full of Love,

1 ulasan:

Iena Eliena berkata...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

LinkWithin

Thanks For Your Time
Assalamualaikum
Hot Myspace Generators Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...