Nuffnang Ads

Jun 24, 2012

Tujuan aQ Nak Ade Blog Jugak

 Assalamualaikum n selamat tengahari semua,
Korang ape khabar ?? Tikah sihat alhamdulillah.
Firstly,Tikah nk minx maaf sangat-sangat dkt korang semua sbb blog Tikah ni sbnrnye agk membosankan sbb jarang ade entry trbaru n entry pn x up to date sngt .
Ini kerana,Tikah create blog tersayang ni just nk bwt mcm diari aje n tak bertujuan pn nk glamour o mncari publisiti dgn up date berita2 sensasi yg terkini mcm sesetengah blogger laen.
So,Tikah harap korang paham n tak la mengumpat Tikah dengan ckp mcm ni:
"Orang laen nk ade blog,die pn nk ade blog jugak.Tp entry ntah hape2 jek. Nak cari publisiti murahan lah tu.Mentang2 orang yg ade blog slalunye akn famous.Die pn nk ade jugak "
Start from now on,Tikah minx sesangat tolong la jgn ckp mcm tu lg sbb Tikah harap korang da faham dgn penjelasan Tikah yg serba ringkas d atas tu.
Ntah2,ape yg Tikah taip hari ni pn xde sape  yg nk bace an ?? Yela blog org syok sendiri mane la ade org yg nk bace n ikut perkembangan semasa.
Takpe2,walau pun begitu Tikah akan tetap teruskan usaha Tikah utk menjadikn blog ni sebagai tempat Tikah meluahkan segala rase yg terbuku d hati ini. 
Cewahhh,hahaha. Name pn diari an,mstilah segala yg tercatat tu dari lubuk hati yg paling dalam.
Okelah,itu saje entry Tikah utk kali ni.Sbnrnye mmg xde idea nk taip ape,tetibe terpikir msti ade org yg mengata pasal blog Tikah yg giler nonsenseni kn.
So,dr situ la tercetusnye idea Tikah menaip entyr pada kali ni.
Sekian,terima kasih. Tata Titi Tutu.
Assalamualaikum ^_^


Full of Love,

Tiada ulasan:

LinkWithin

Thanks For Your Time
Assalamualaikum
Hot Myspace Generators Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...